Blog

 • 06 Iun

  Anayurt Romania – 11 ani de activitate

  IMG_5219La Euro Hotels Grivita, a avut loc vineri, 3 iunie 2016, Conferinta “ ECONOMIA ROMANIEI SI POSIBILITATILE DE INVESTITII”. Evenimentul a marcat si implinirea a 11 ani de aparitie in Romania, a publicatiei de limba turca, ANAYURT.
  La manifestare au fost invitati oameni de afaceri, din Romania si Turcia, reprezentanti ai unor companii, jurnalisti si membrii ai Corpului Diplomatic, acreditati la Bucuresti.
  Cu ocazia evenimentului au luat cuvantul reprezentanii unor institutii bancare EXIMBANK, reprezentanta CCIR – Doamna Cristina Ionescu, Domnul Aurel Veiner – Preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România şi Vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, care si-au exprimat increderea in bunele relatii dintre oamenii de afaceri turci si mediul de afaceri din Romania.
  IMG_5235In expunerile acestora, vorbitorii au prezentat mediul de afaceri din Romania si au subliniat importanta investitiilor turcesti in Romania.
  La sfarsitul conferintei, Domnul Hamdi Yilmaz, gazda si totodata organizatorul evenimentului, a inmanat trofee mai multor reprezentanti ai mediului de afaceri.
  Tot pe data de 3 iunie, organizatorii evenimentului au oferit o receptie pentru participantii la eveniment.
  migrantcenter.ro

Comentariu

Lăsați un comentariu