Blog

 • 06 Iun

  Scoala internationala de vara “Geopolitica” 2016 – editia a XI-a

  IMG_1370-1La sediul Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania –TIAD, a avut loc vineri, 3 iunie 2016, ceremonia de inchidere a Scolii Internationale de Vara “Geopolitica” – ediţia a XI-a, 2016.
  Desfăşurată sub auspiciile Ambasadei Republicii Turcia în România, editia din acest an, s-a bucurat de prezenta mai multor personalitati din domeniile Geopolitica, Geostrategie, Geoeconomie si a abordat teme interesante, axate pe tematica “IMPLICAŢIILE CONFLICTELOR DIN ORIENTUL MIJLOCIU ŞI ALE FENOMENULUI MIGRAŢIONIST ASUPRA TURCIEI”.
  Organizatorii evenimentului au fost: Asociaţia de Geopolitică „Ion Conea”, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, ASE, Bucureşti, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România – TIAD si Revista GeoPolitica.
  Dupa o saptamana maraton, in care informatiile de calitate au fost receptate de catre participanti, a avut loc si incheierea cursurilor.

  Osman Koray ErtaşCu acest prilej, la sfarsitul manifestarii, Excelenta Sa, Domnul Osman Koray Ertaş – Ambasadorul Turciei la Bucureşti, a inmanat cursantilor, diplomele de absolvire a scolii si a urmat o ceremonie festiva.
  Scoala internationala de vara “Geopolitica” este un instrument de formare adresat unor categorii de profesionisti, interesati de subiectul geopoliticii. La cursurile scolii au participat studenti, doctoranzi, oameni de afaceri, functionari, jurnalisti, etc
  Inalta tinuta si rigoarea, manifestate in timpul procesului de pregatire, precum si lectorii de prima mana, care au sustinut cursurile, au facut ca evenimentul sa fie unul de exceptie.
  In peisajul geopolitic actual, au fost oferite cursantilor, informatii si analize de cea mai buna calitate stiintifica, s-au facut aplicatii si au avut loc discutii ineractive intre cursanti si diferitele personalitati care au sustinut prezentari.
  migrantcenter.ro

Comentariu

Lăsați un comentariu